Aktualno

PREBUJENO NOGOMETNO DOGAJANJE NA BONIFIKI


Po nekajtedenskem zimskem premoru se je v prejšnjem tednu že prebudilo nogometno dogajanje na Bonifiki. S treningi so pričele ekipe koprske nogometne akademije, ki nastopajo v državnih ligah. Do nekaj sprememb je prišlo tudi v strokovnih štabih omenjenih ekip.

Jubilejna deseta zmaga za tigre


Košarkarji Sixta Primorske so naporen konec tedna, v katerem so odigrali dve tekmi, sklenili z zmago. Na tekmi 14. kola Druge divizije Lige ABA so z 82:71 premagali Teodo Tivat, zabeležili jubilejno deseto zmago v regionalnem tekmovanju in se na vrhu lestvice poravnali z Borcem iz Čačka.

Na ŠRC Bonifika zaživela nova nogometna igrišča


Koprska občina je danes slovesno predala namenu na novo urejena igrišča na športno-rekreacijskem centru (ŠRC) Bonifika. V okviru naložbe so med drugim uredili novi nogometni igrišči, ki smiselno dopolnjujeta športno ponudbo na Bonifiki. Nove pridobitve upravičujejo status olimpijskega športnega centra.

Finale pokala Slovenije v ju-jitsu tehnikah in ju-jitsu borbah


Konec novembra je v Sevnici pod okriljem DBV IPPON SEVNICA potekalo Finale pokala Slovenije v ju-jitsu tehnikah za otroke in tradicionalni turnir v ju-jitsu borbah za kadete do 18 let in otroke do 15 let. Včeraj so za DBV JU-JITSU Obala nastopili trenerji Damjan Apollonio, Boštjan Zemljič, Renaldo Kolatahi in Martin Furlanič, tekmovalci v ju-jitsu tehnikah dečki do 10 let (Nik Zemljič Šavron in Žan Zemljič Šavron), dečki do 12 let (Mark Apollonio, Maj Širca in David Tepić) ter v ju-jitsu borbah v kategoriji dečkov do 15 let (Thomas Bevk in Črt Labinjan) in v kategoriji kadetov do 18 let (Theo Bevk, Vito Grula, Temin Petretič). Pri temu so bile podeljene medalje za posamezni nastop na zadnjemu tretjemu delu tekmovanja, za skupni seštevek pokala za posameznika, za seštevek v tekmovanju Superpokala za Slovenijo (seštevek borb, tehnik in duo sistema) in podelitev pokala za najbolje uvrščeni klub. V društvu smo pri temu dosegli naslednje vidne rezultate: Dečki U10: · Nik Zemljič Šavron – 2. mesto Dečki U12 · Mark Apollonio – 1. mesto · Maj Širca – 3.mesto Skupni pokal Slovenije za vse tri tekme: · Žan Zemljič Šavron – 2.mesto za U10 · Mark Apollonio – 2. mesto za U12 V ju jitsu borbah so nastopili tudi naši kadeti in dosegli sledeče rezultate: · Thomas Bevk +66 U15 – 2. mesto · Vito Grula -60 U18 – 3. mesto · Theo Bevk -73 U16 – 3.mesto

"Pazi Kita 2016"


V soboto 20.8.2016 bo na kopališču Žusterna mednarodni vaterpolo turnir v morju "Pazi Kita 2016" Vableni na ogled od 10 ure naprej, za zabavo bo poskrbljeno !

Šport v Kopru


S ponosom predstavljamo nov spot, kjer so prikazane vse športne zmogljivosti v Mestni občini Koper s katerimi upravlja Zavod za šport in mladino Koper. Na spodnji povezavi je možen dostop do video vsebine. Želimo vam prijeten ogled.

Vesela sreda


KAJ je VESELA SREDA= brezplačna tekaška vadba od 6.15 do 7.15 - tek in hoja prilagojena tudi začetnikom in sicer po ulicah mesta Koper, vaje za dobro počutje, druženje za zabavo. Cilj Vesele srede je druženje in spodbujane en drugega h zdravemu gibanju.

Banka Koper 3.Istrski maraton


Od 9. do 10.aprila 2016 bo na lokaciji Koper-Izola-Piran potekal že 3. Banka Koper Istrski maraton. Organizator pričakuje rekordno udeležbo in vabi vse, da se udeležijo najpomembnejšega spomladanskega dogodka na Obali.

Zavod KROG organizira dobrodelno licitacijo.


Zavod KROG organizira dobrodelno licitacijo majice slovenske olimpijske kolekcije s podpisi naših olimpijcev (Tina Maze, Peter Prevc, Žan Košir, Vesna Fabjan) iz Sočija 2014 in športnih dresov za nakup šolskih knjig in šolskih potrebščin ter učnih pripomočkov za socialno ogrožene otroke v Sloveniji. Za več podatkov o nas lahko obiščete spletno stran www.zavod-krog.si.

Razglasili smo naj športnika in ekipo 2014


V letu 2014 si je naziv naj športnica Kopra prislužila akrobatika in telovadka Ilaria Grižon, v moški konkurenci je bil letos najboljši rokometaš Tilen Sokolič. Prestižni športni naziv si je med ekipami prislužila članska nogometna ekipa FC Luka Koper.

Še en kamenček v mozaiku!


Včeraj je bila v Mariboru odigrana tretja tekma DP med AVK Branik in ŠD Žusterna. Po razburljivem dogajanju je slavila ŠD Žusterna z rezultatom 6:7. Morebitna zadnja tekma bo tako pred domačim občinstvom v bazenu Žusterna v sredo, 11.06.2014 s pričetkom ob 20:45 uri.

Koprčani premagali tudi neugodne Gorenjce.


Luka Koper - Triglav 3:0 (2:0) Stadion Bonifika, gledalcev 400, sodniki: Žganec (Ljubljana), Podobnik (Veliki Gaber) in Pavlič (Laze v Tuhinju). Strelci: 1:0 Palčič (26.), 2:0 Lotrič (38.), 3:0 Pilčić (89.). Luka Koper: Simčič, Šme, Blažič, Guberac, Lotrič (od 83. Gregorič), Ivetić, Črnigoj, Hadžić, Palčič (od 54. Pučko), Štromajer (od 68. Pilčić), Ćovilo.

Pomembna zmaga v celju!


Luka Koper slavila s 3:2 v gosteh pri Celju. Stadion Arena Petrol, gledalcev 300, sodniki: Balažič (Ljubljana), Benc (Rače) in Pospeh (Petrovče). Strelci: 0:1 Palčič (11.), 0:2 Lotrič (27.), 0:3 Štromajer (34.), 1:3 Zajc (41.), 2:3 Gobec (86.).


Lokacije naših športnih objektov

© 2014 Zavod za šport MOK
NA VRH