19

jul

Active Koper – park vodnih športov odpira vrata


V petek, 22. julija, bo na Semedelski cesti v Kopru odprl vrata park vodnih športov »Active Koper«. Gre za projekt združevanja in povezovanja različnih športne aktivnosti, ki se izvajajo tako na oz. v vodi, kot tudi na obali.


Aktivnosti v parku vodnih športov »Active Koper« bo izvajalo več kot 15 organizacij, obiskovalcem pa bodo med drugimi na voljo kajak, kanu, windsurf, stand up padling (SUP), pedalin, kite surf, jadranje, potapljanje, ribarjenje, vožnja s plovili in številne druge. Športni park »Active Koper« bo zadovoljil tako potrebe izkušenih športnikov, kot tudi začetnikov, ki želijo spoznati različne vodne športe in z morjem povezane aktivnosti. V okviru parka bodo organizirane tudi različne delavnice, izobraževanja za otroke, za katere je ključnega pomena, da se v poplavi nadomestkov športnih aktivnosti, čim bolj vključujejo v aktivnosti na prostem.

Športni park »Active Koper« bo letos deloval vse vikende (sobota in nedelja ter dodatno v petek, 22. 7., in na praznični ponedeljek 15. 8.) od 22. julija do 4. septembra, od 8. ure zjutraj do 21. ure zvečer.
Obiskovalci se na aktivnosti lahko prijavijo preko aplikacije na naslovu www.activekoper.si, v času obratovanja parka pa tudi na INFO točki prizorišča.

Lokacije naših športnih objektov

© 2014 Zavod za šport MOK
NA VRH