22

avg

RD Koper po zmagi nad Umagom nadaljuje z napornim ritmom priprav


Varovanci trenerja Veselina Vujovića nadaljujejo z visokim ritmom priprav pred prihajajočo sezono. Po sredini tekmi v Velenju so jim včeraj naproti stali rokometaši hrvaškega prvoligaša iz Umaga. Kljub temu da časa za regeneracijo ni bilo, so koprski fantje dali svoj maksimum in nasprotnike nadigrali z rezultatom 30:17


Po tekmi v Velenju so se koprski rokometaši v ambientu domače Arene Bonifika znova vrnili nazaj na zmagovalna pota. S samozavestno igro in borbenim pristopom so včeraj suvereno premagali ekipo Umaga. Gledalci, ki niso bili prikrajšani za očem všečne akcije, so videli kvalitetno predstavo domačih z malo napakami v napadu in dobro igro v obrambi, ki jo je kronal vratar Jure Vran z dvema ubranjenima 7-metrovkama že v prvem delu obračuna. V drugem polčasu je mlada koprska ekipa nadaljevala v slogu, saj Hrvatom ni dopuščala možnosti za približanje. Po zadnjem zvoku sirene je na rezultatski tabli tako kazalo 30:17.

Ritem priprav se nadaljuje, Koprčane v naslednjem tednu poleg rednih treningov čaka prijateljski turnir v Dobovi. Naj spomnimo, da bo prvi ligaški preizkus za RD Koperprišel na vrsto v drugem vikendu septembra, ko se bodo rumeno-modri zoperstavili rokometašem iz Trebnjega, ki bodo tekmo tudi gostili.

VIR:ekoper.si

Foto: RD KOPER

Lokacije naših športnih objektov

© 2014 Zavod za šport MOK
NA VRH