16

dec

Na ŠRC Bonifika zaživela nova nogometna igrišča


Koprska občina je danes slovesno predala namenu na novo urejena igrišča na športno-rekreacijskem centru (ŠRC) Bonifika. V okviru naložbe so med drugim uredili novi nogometni igrišči, ki smiselno dopolnjujeta športno ponudbo na Bonifiki. Nove pridobitve upravičujejo status olimpijskega športnega centra.


Po uradnem delu, na katerem je prisotne pozdravil župan Boris Popovič, je sledila nogometna tekma, z druženjem pa so nadaljevali v šotoru. S torto velikanko so počastili za koprski šport pomembno pridobitev.

Novi igrišči, ki smiselno dopolnjujeta športno ponudbo na koprski Bonifiki, sta umeščeni na območje večje asfaltne ploščadi med velikim pomožnim in malim nogometnim igriščem z umetno travo, znotraj urejene tekaške proge iz tartana. Večje je namenjeno treningu mlajših nogometašev, medtem ko manjše, t. i. igrišče na odboj, uporabljajo najmlajši.

Obe igrišči sta opremljeni z najkakovostnejšo umetno travo, ki je ognjevarna in okolju neškodljiva ter položena na elastično podlago. Tudi sicer so bili tako pri gradnji kot tudi pozneje pri opremljanju uporabljeni najkakovostnejši materiali.

Vir: ekoper.si

Lokacije naših športnih objektov

© 2014 Zavod za šport MOK
NA VRH