10

apr

Obišči nas in "doživi" plavalno izkušnjo v novem Olimpijskem bazenu Koper


Olimpijski bazen obratuje ob delavnikih (od ponedeljka do petka) med 6.30 in 13. uro ter od 15. do 22. ure, ob sobotah, nedeljah in praznikih pa od 8. do 20. ure. Med tednom v popoldanskem času v bazenu trenirajo tudi športni klubi in društva, in sicer med 17. in 20. uro, kar pomeni, da v tem času rekreacija za širšo javnost ni mogoča. Prav tako se urnik rekreacije za vikend prilagaja urniku tekmovanj in drugim potrebam izvajalcev letnega programa športa. Po poskusnem obdobju bomo lahko v zavodu, kot skrbniku objekta urnik prilagodil glede na potrebe uporabnikov.


Cenik uporabe bazena je določen izkustveno in je primerljiv s podobnimi športnimi objekti po Sloveniji. Cene so prilagojene različnim kategorijam uporabnikov, ki imajo možnost nakupa ugodnejše vstopnice za daljše časovno obdobje, in sicer vstopnico za 10-kratni obisk ter mesečno in letno vstopnico. Za enkratni obisk (3 ure) bo tako moral uporabnik, star 15 let in več, odšteti 6 evrov, medtem ko bodo uporabniki, mlajši od 15 let, dijaki, študenti, upokojenci in invalidne osebe za triurni obisk plačali 4 evre. Za obe kategoriji uporabnikov bo večerna vstopnica, ki predvideva dvourni obisk bazena v času med 20. in 22. uro (od ponedeljka do petka), znašala 4 evre.

Z mesečno vstopnico, za katero bodo morali uporabniki do 15 let, dijaki, študentje, upokojenci in invalidne osebe odšteti 20 evrov, uporabniki, stari 15 let in več, pa 45 evrov, bo bazen možno uporabljati največ tri ure, in sicer med 6.30 in 17. uro. Za mesečno večerno vstopnico, ki omogoča uporabo bazena med 20. in 22. uro, pa bo cena enotna, in sicer 30 evrov na osebo.

Poleg tega bo koprska občina organiziranim skupinam osnovnih in srednjih šol Mestne občine Koper omogočila triurno uporabo bazena po subvencionirani ceni, in sicer 1 evro na osebo za osnovnošolce in 2 evra na osebo za srednješolce.

Lokacije naših športnih objektov

© 2014 Zavod za šport MOK
NA VRH